Despre Noi

Cu o experienta vasta si, consideram noi, suficienta pentru a intari afirmatia ca serviciile oferite de firma noastra sunt de o calitate exceptionala, grupul nostru de firme asigura servicii in principal de transport rutier de marfa dar si maritim si aerian (prin propria casa de expeditii). Echipa noastra este formata din oameni care au satisfactia lucrului bine facut, care stiu ca orice relatie de afaceri se dezvolta si se mentine numai dand dovada de seriozitate si profesionalism.

Compania

Pornind de la un parc auto modest si cu un numar restrans de angajati si vehicule, am abordat o strategie de dezvoltare moderata si echilibrata, urmarind mereu sa asiguram cel mai mare grad de satisfactie clientilor nostri, convinsi fiind ca numai in acest mod ne putem asigura dezvoltarea.

Rezultatele nu au intarziat sa apara si astfel in momentul actual detinem un portofoliu de clienti care apeleaza la serviciile noastre in mod repetat iar orice nou client beneficiaza de toata atentia noastra.

Recent activitatea noastra s-a dezvoltat intr-o noua directie, si astfel in acest moment desfasuram operatiunile de transport prin propria casa de expeditii, in acest mod asigurand clientilor nostri atat actuali cat si potentiali o gama mai larga de servicii la aceeasi calitate.

Desi aceasta prezentare nu este nici pe departe completa speram ca totusi v-ati facut deja o impresie referitor la grupul nostru de firme si modul cum ne desfasuram activitatea va invitam sa parcurgeti paginile acestui website iar daca aveti o comanda de transport sau doriti sa ne trimiteti o cerere de oferta sau chiar comanda sa accesati pagina "Formula comanda transport".

Va multumim si speram sa avem ocazia de a colabora !

Cu deosebita consideratie, echipa grupului de firme AUTOTRANSPORT NEC !

Certificari / agremente

certificat ISO 9001            certificat ISO 14001

Formular Comanda